ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ          ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΔΡΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ PQH ΕΝΙΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ Α.Ε.          ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ Δ.Ε. ΕΤΟΥΣ 2019          ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΑΔΕ          Προκήρυξη διαγωνισμού υποψηφίων Δ.Ε. 2019          

In order to look for bailiffs in Greece, click here

ΙΣΗΓΟΡΙΑ : ΤΕΥΧΟΣ 56
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ
Κάνετε click εδώ για να βρείτε εύκολα και γρήγορα οποιαδήποτε διεύθυνση αναζητάτε στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.


Πρακτικά τακτικής ολομέλειας στην Αθήνα- Οκτώβριος 2007

Επιμέλεια: Εκτελεστική Γραμματεία

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 37
ΤΑΚΤΙΚΗ (ΕΤΗΣΙΑ) ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ Ο.Δ.Ε.Ε. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Στην Αθήνα σήμερα στις 19 Οκτωβρίου 2007 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00, σύμφωνα με την με αριθμ. πρωτ. 2486/ 24 Σεπτεμβρίου 2007 Πρόσκληση της Ε.Γ. της Ο.Δ.Ε.Ε. προς τους Αντιπροσώπους, συνήλθαν στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση της ΟΔΕΕ οι αντιπρόσωποι και στο Ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» που βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου αρ. 52 και σύμφωνα με το βιβλίο παρουσίας παρόντες είναι 27 αντιπρόσωποι οι οποίοι υπέγραψαν στο σχετικό βιβλίο.
Στο σημείο αυτό ο Γ.Γ της ΟΔΕΕ Γιάννης Χαλκιαδάκης προσκόμισε στο σώμα την από 27-9-2007 Εφημερίδα «ΑΥΓΗ» στην οποία έχει δημοσιευθεί ή πρόσκληση για την έγκλιση της ολομέλειας σύμφωνα με τον Κώδικα Δ.Ε. και την πρόσκληση προς τους αντιπροσώπους με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τα οποία είναι τα εξής:
1) Πεπραγμένα εκτελεστικής γραμματέας
2)Απολογισμός προηγούμενου χρόνου
3)Προϋπολογισμός επομένου χρόνου.
Στην παρούσα στιγμή η ολομέλεια των αντιπροσώπων της ΟΔΕΕ εξέλεξε το προεδρείο της σημερινής συνέλευσης και εξελέγησαν ομόφωνα ως :
Πρόεδρος: Δημήτρης Τσιτσώνης
Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Γιάννης
Γραμματέας: Δημήτρης Χρυσός
Ο Πρόεδρος της Γ. Σ. χαιρέτησε την ολομέλεια και ευχαρίστησε  για την εκλογή του και το Προεδρεύον  και έδωσε τον λόγο στον Πρόεδρο της ΟΔΕΕ για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Ο Πρόεδρος της ΟΔΕΕ τοποθετήθηκε στα θέματα της ημερήσιας διάταξης με γραπτό κείμενο το οποίο επισυνάπτεται (Τακτική σχετικό 1)
Πάσογλου: Να τοποθετηθούν και άλλα μέλη της Εκτ. Γραμ.
Πρόεδρος ΟΔΕΕ: όποιος θέλει να πάρει τον λόγο.
Πάσογλου: Πριν το Μαϊο του 2007 δεν έχω άποψη, θα τοποθετηθώ για το μετά διάστημα . Σε δύο εκτ. Γραμ. ο Ι. Φλώρος είπε ότι νοιώθει γλάστρα. Στις  16.2.1923 μετακινήθηκε ο χρόνος κατά 16 ημέρες για εναρμόνιση ημερολογίου και δεν έγινε κανένα  γεγονός τότε . Σαν μέλος της εκτ. Γραμ. νοιώθω  ότι πραγματικά  έζησα ένα τίποτα. Η απόφαση για επίσκεψη στο Υπουργείο. Υπουργείο δεν υλοποιήθηκε. Μεσολάβησαν οι εκλογές Ιούνιο – Ιούλιο- Αύγουστο είχαμε μειωμένη δραστηριότητα. Τι έγινε με το αρ. 1348 και τι προβλήματα υπάρχουν έχει ήδη συζητηθεί σε τρεις ολομέλειες. Η προτελευταία εκτελ. γραμ συγκλήθηκε μετά  2 ½ μήνες πως λειτουργεί ένα όργανο αφού δεν μπαίνει στην διαδικασία θεμάτων Τ.Υ.Δ.Ε. – Ασφαλιστικό. Συστήσαμε επιτροπές. Δεν έχουν έργο γιατί δεν λειτούργησαν στην πραγματική  τους βάση. Για τις τροποποιήσεις τον ΚΠΔ ακούσαμε τον Πρόεδρο ΟΔΕΕ από την τηλεόραση. Εμείς δεν ασχοληθήκαμε με αυτό το θέμα. Νοιώθω σαν να μην κάνω τίποτα. Και αν συνεχιστεί αυτό δεν θα συμμετέχω και μετά έξι μήνες αν δεν έχει γίνει τίποτα θα παραιτηθώ. Αναβάθμιση  του κλάδου – κάποια πράγματα γίνονται πίσω από την πλάτη μας.  Ζητήματα ΤΥΔΕ δεν έχουμε καμμία παρέμβαση είναι νόμιμες οι εισφορές; Στη Διεθνή Αναθεώρηση και όχι στις συναντήσεις ρουτίνας ή δεξιώσεων το 20% του προϋπολογισμού στις διεθνείς σχέσεις – Πρέπει να κάνουμε αυστηρή οικονομία  για τις υποχρεώσεις γενικά. Οργάνωση  εκτ. Γραμματείας. Ισηγορία να γίνει βήμα διαλόγου.
Η ΟΔΕΕ μαζί με εξωραϊστικό σύλλογο και όχι συνδικαλιστικό όργανο το παλεύει για τα ζητήματα του κλάδου. Φέρω μεγάλο μέρος ευθύνης και δηλώνω ότι θα προσπαθήσω να βοηθήσω και να δεν γίνει τίποτα  μετά θα παραιτηθώ.
Ι.Χαλκιαδάκης: Γκρίνια στην εκτ. Γραμμ. Που δεν μου αρέσει από την πλευρά Πάσογλου – Φλώρου και εμένα – γιατί  δεν ταράζουμε τα νερά; Δεν πρέπει να είμαστε άδικοι. Αυτοκριτική κάνω σαν Γ. Γ. της εκτελ. γραμμ. με πρώτη φορά συμμετοχή σ’ αυτήν και είχα  την αίσθηση ότι κάτι μπορεί να αλλάξει με τις δικές μου αιρετικές απόψεις να βάλουμε κάποιο λιθαράκι . Να προσπαθήσουμε  να μην μας γράφουν οι παράγοντες στα παλιά τους τα παπούτσια. Όλοι πρέπει να παλεύουν και να μην είναι η αρχή ενός ανδρός δεν υπάρχει νηνεμία γιατί τα  πράγματα δεν κινήθηκαν ΤΥΔΕ – Επιστολή τραπεζών τι άλλο να κάνουμε Επίσκεψη  στα Υπουργεία όχι εθιμοτυπικά αλλά  με ατζέντα, τηλεφώνησα στον Αβραάμ για ιεράρχηση των ζητημάτων . Δίνω παράταση στην Εκτ. Γραμ. οκτώ μήνες να κάνει κάτι με ατζέντα. Δεν μας σέβονται γιατί δεν έχουμε αγωνιστικότητα.
Δ.ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ: Μας γράφουν στα παλαιότερα  των υποδημάτων τους ( οι παράγοντες) Δεν υπάρχει αγωνιστικότητα. Ας δούμε τους Συμβολαιογράφους. Θέλει καλή παρουσία συνεχής επαφή χωρίς ραντεβού στον Υπουργό- Είναι φτωχή ή παίρνεις την εκτ. Γραμμ. Για τα σημαντικά θέματα – 1348- Διαπιστωτικές εκθέσεις – Για το 1348 συμφωνούμε με το Υπουργείο και δεν βρίσκουμε τον τρόπο να τα πάρουμε . Το έχουμε τρία χρόνια σαν θέμα  και  θα το έχουμε αλλά τρία όχι γιατί δεν μπορούμε αλλά γιατί δεν θέλουμε. Τι κάναμε με τα διεθνή ζητήματα  δεν μας λέτε τι έγινε με τις διαπιστωτικές εκθέσεις. Τι χάσαμε;  Και αν γιατί δεν προσπαθήσουμε μείζον στόχος γιατί θέλαμε τα πολλά  αλλά χάσαμε και τα λίγα. Δεν είναι γκρίνια των Πάσογλου – Φλώρου, δεν πάνε τα πράγματα καλά υπάρχουν ευθύνες πτωχευτικός κώδικας τελείωσε μας αφαίρεσε ύλη . Επεξεργαζόταν πάρα πολύ καιρό που είμαστε εμείς. Για τις επιτροπές υπάρχει αδυναμία των αντιπροέδρων της επαρχίας να ενημερώσει με την καλή κριτική μπαίνει ένα λιθαράκι στο έργο  μας για το καλό του κλάδου.
Γιαλελή: Ποια ήταν η αιτία και από πού χάσαμε τις διαπιστωτικές εκθέσεις;
Χαρατσής:  Ο κ. Πρόεδρος να μας πει τα πεπραγμένα – τίποτα από τα προβλήματα δεν είπε. Αυτό που ανέφερε δεν ήταν πεπραγμένα το διάστημα ήταν μικρό για τους Χαλκιαδάκη, Φλώρο, Πάσογλου για έργο αλλά ο Πρόεδρος της ΟΔΕΕ είναι δεύτερη τριετία και δεν δικαιολογείται. Οι διαπιστωτικές πράξεις από το 2001, Κ. Π από 2001 κλπ τα περισσότερα θέματα από παλιά ο καθηγητής Τσικρικάς είπε ότι να δεν περάσουν (διαπ. εκθέσεις) και προχωρήσουμε μόνοι μας. Πρόταση για το φορολογικό δεν έγινε Επιτροπές μετά ίδια θέματα χωρίς να κάνουν πότε απαρτία. Στείλαμε ευχετήριο  στον Χατζηγάκη; Η εκδήλωση για τους επιτυχόντες είχε ζητηθεί η αναστολή της λόγω πυρκαγιών . Το Fαχ για την εκδήλωση εστάλει  για το γεύμα στις 11  για τις 14 του μηνός. Ορισμένα μέλη της εκτελ. γραμ. ήταν υπέρ της αναβολής της εκδήλωσης. Αυτά δεν είναι πεπραγμένα χρειάζεται πίστωση χρόνου στην Εκτ. Γραμματεία.
Δουκάκης: Συνάντηση στον Υπουργό με ατζέντα – ποια θα είναι αυτή. Η ολομέλεια δεν πρέπει να πει την γνώμη της για τα θέματα της ατζέντας;
Φλώρος: Βασανίστηκα για την θέση που θα κρατήσω στην ολομέλεια. Γκρίνιαζα  πολύ τον τελευταίο καιρό . Σε κάθε κάλεσμα ήμουν κάτω προηγουμένως. Είχαμε ατελείωτες ώρες στις επιτροπές στις προηγούμενες εκτ. Γραμμ. που συμμετείχα. Σήμερα τυπικοί λόγοι για την συμμετοχή μου στα πεπραγμένα της εκτελ. γραμ. Δικαιολογώ την άποψη του Γ. Χαλκιαδάκη για πίστωση χρόνου για να δούμε την πορεία μας ως εκεί γραμμ. Είναι ανόητο να απολογούμαι και να δικαιολογούμε για τα περί γλάστρας.
Κριάρης: Η κριτική πεμπτουσία  της παραγωγικότητας Γιατί δεν υπήρχε βελτίωση όπως απαιτείται η κριτική είναι επιθετική Οι αποφάσεις πότε βγήκαν για την αρμοδιότητα της κατάθεσης δ/γης; - Υπήρξε γνωμοδότηση από τον Άρειο Πάγο (Δ/γη) – Έγιναν επισκέψεις στα Υπουργεία – ανάθεμα όταν δεν έχεις πάει πουθενά. Δεν κατηγορούμε κανένα. Οι Συμβολαιογράφοι πέρασαν ότι ήθελαν γιατί δεν έχουν εχθρό. Τρέχουμε στις επιτροπές για να μας δεχτούν και τίποτα, Προτάσεις έγιναν για τις διαπ. Εκθέσεις. Από το 2001 σε τρεις νόμο παρασκευαστικές επιτροπές για τα άρθρα  (945-6-7) . Δεν συζητήθηκε καθόλου συζητήθηκαν  άρθρ. 1003-1125-147. Εχθρός του Δικ. Επιμ. ο δικηγόρος πρέπει να περάσει η θυρ/ση στην εξώθυρα σε σφραγισμένο φάκελο (20-8-2007) αντέδρασε δικηγόρος και ζήτησε να μην περάσει γιατί θα αυξηθεί το κόστος Υπάρχουν υπόγειες διαδρομές. Οι αρεοπαγίτες λένε (αντίπαλός μας)  ότι ο δικ. Επιμ. δεν μπορεί να υποκαταστήσει τον δικαστή (άρθ. 947) πρέπει η αρμοδιότητα να την έχει ο δικ. Επιμελητής (Διαπ.Εκθ)
Για το ΤΥΔΕ δεν χάθηκε η προθεσμία της προσφυγής στο ΣΤΕ αλλά δεν υπάρχουν νομικά ερείσματα. Για τους πλειστηριασμούς δεν τοποθετηθήκαμε γιατί δεν είχαμε κάτι να πούμε. Για το 1348 δεν είναι σίγουρο  ότι το Υπουργείο μας τα δίνει . Δεν μας αφαιρέθηκε ύλη από τον πτωχ. Κώδικα και είναι κατηγορίες ότι δεν πήραμε είδηση – κατάργηση άρθρ. 46 μας βοήθησε. Μιλάμε ενώ εκτ. Γραμμ με τα μικρά μας  ονόματα  και υπάρχει ψυχικό δέσιμο το οποίο θα βοηθήσει στο έργό μας.
Δ. Τσιριγώτης: Κατηγόρησα ότι δεν πήραμε είδηση των επιτροπών γιατί δεν δημοσιεύθηκαν στην Ιστοσελίδα μας (INTERNET) Απορία γιατί δεν πέρασαν οι διαπ. Εκθέσεις από προηγούμενες εκτ. Γραμμ. Ο κ. Τσιριγώτης επεξεργάστηκε το 950  μπήκε εμβόλημα  και το 951 και έγινε τίποτα. Όνειρο ήταν και πάει.
Γ. Μήτσης: Διαπιστώσεις κάνω – πέτυχε ο πρόεδρος και η εκτ. Γραμ. της ΟΔΕΕ, άκουσα μόνο δύο προτάσεις των κ. Δουκάκη και του κ. Πάσογλου ( για τα έξοδα της διευθ). Κανένα μέλος της εκτ. Γραμ. δεν έκανε προτάσεις τα πρακτικά των συνεδριάσεων της εκτ. Γραμμ. Σε φωτοτυπίες και να αποστέλλονται στους αντιπροσώπους – είναι πρόταση  του 1995 και την επαναφέρω. Και οι υπόλοιποι αντιπρόσωποι – εκλεγμένοι δεν είμαστε όμοροι ευθυνών, όλα τα περιμένουμε από την εκτ. Γραμ ή τον Πρόεδρο. Αιτιολογία χρειάζεται βεβαίως για το 1348 και τι προσπαθούμε Διαπ. Εκθέσεις να επανέλθουμε – τροποποιήσεις του ΚΠολΔ και τον Κώδικα μας  για το αρ. 51 να μην περιμένουμε. Αν έγινε πρόταση για το φορολογικό  και αν είδαμε υπουργούς και συζητάμε την αναμόρφωση του ΚΕΔΕ κλπ. Καλή η κριτική αλλά όλοι μας πρέπει να καταθέσουμε προτάσεις.
Ζαχάκος: Διαβάζει από κείμενο ( δεν το κατέθεσε θα το καταθέσει (σχετικό τακτ.2)
Πάσολγου: Επί της διαδικασίας – δεν είναι δεοντολογικό να απαντάμε ο ένας στον άλλο. Στο υπουργείο μου είπαν ότι για το 1348 ζητήσαμε να επιχορηγηθούμε με το ποσό των 90.000 και δεν το έκανε δεκτό και μας ζήτησαν άλλες προτάσεις. Αν έγινε πρόταση πληροφορήθηκα ότι για άλλους όμορους χώρους και τους κώδικες τους έχουν συσταθεί επιτροπές αν ξέρει ο Πρόεδρος κάτι να μας απαντήσει.
Πρόεδρος: Η καλόπιστη κριτική είναι αποδεκτή και δεχτήκαμε κριτική καλοπροαίρετη . Κάποια πράγματα δεν τα κάναμε. Δεν ξέρω γιατί επιτροπές (κώδικες όμορων) και θα συζητήσουμε να γίνει επιτροπή για τον κώδικα, αν γίνει θα είμαστε έτοιμοι. Αυτό το υπουργείο ( για το 1348) ζητήθηκε μηχαν. Εξοπλισμός και τους είπαμε να μας τα δώσουν τα έγγραφα (1348) με δικά μας έξοδα, δεν μας εμπιστεύονται. Δεν μας σέβονται. Αγωνιζόμαστε πήγαμε στα Υπουργεία Δεν μπορούσαμε να δούμε τον Υπουργό κάθε μέρα εκπληρώνω τα καθήκοντά μου, θα εκχωρήσω δικαίωμα στον Αντιπρόεδρο για επισκέψεις και ότι άλλο. Δεν θέλω να είμαι Διευθυντής της εκτ. γραμμ. της Ισηγορίας να την αναλάβει άλλος Ο Υπουργός χθες Πέμπτη (18-10-2007) μας έκλεισε ραντεβού  για την Τρίτη. Με το ΤΥΔΕ δεν συζητήσαμε – επικοινωνούμε με εξώδικα . Δεν ασχοληθήκαμε με την νομοπαρασκευαστική επιτροπή οι αρεοπαγίτες δεν θέλουν σειρά άρθρων ζητάνε αποδεκτές αλλά θα επανέλθουμε και να δεν το δεχτούν θα τους προκαλέσουμε μόνοι μας ή θα προσπαθήσουμε να τα βάλουμε για επεξεργασία  στον Κώδικα μας το 1348 θα γίνει μόλις μπούμε στα γραφεία μας. Πτωχευτικός Κώδικας δεν γνωρίζω τι έγινε στείλτε προτάσεις (απευθύνεται  σε όλους του αντιπροσώπους) γραπτές τις θέλουμε . Δέχομαι την κριτική καλή ή κακή . Προσπαθούμε να επιλύσουμε τα προβλήματα. Πρόσκληση για την εκδήλωση γιορτή αποφοίτων στις 11 του μηνός και όχι γρηγορότερα γιατί δεν είχαμε απόφαση της Εκτ. Γραμμ. και όταν κάναμε γραμματεία πήραμε απόφαση. Νιώθω άσχημα για την άποψη του Ι. Φλώρου ότι αισθάνεται γλάστρα. Γνωμοδότηση Μαρκή, την πήραμε όταν προέκυψε το θέμα και την σεβάστηκαν οι δικηγόροι. Κάνουμε αξιολόγηση θεμάτων – Αναβάθμιση  ΚΕΔΕ (στις καλένδες οι επιτροπές – Επικουρική Ασφάλιση τύπου ΛΕΔΕ– Αμοιβές να ελέγξουμε γιατί δεν εισπράττονται. Θα προχωρήσουμε με τους δικηγόρους σε σύσταση επιτροπών για τις εισπρακτικές εταιρείες τροποποιήσεις του ΚΠολΔ δεν εστάλησαν οι προτάσεις. Θα είναι μια χρονιά που θα δουλέψουμε και θα συνδέσουμε τα προβλήματα της Εκτ. Γραμματείας Σε αυτό το σημείο έγινε συζήτηση να πρέπει να ψηφισθούν ή να καταψηφισθούν τα πεπραγμένα. Ο Χαρατσής ρώτησε πως θα γίνει ο έλεγχος της εκτ. γραμ αν όχι με ψήφιση. Απάντησε  ο Πρόεδρος της ΟΔΕΕ ότι ο Κώδικας μας δεν λέει για ψήφιση των πεπραγμένων παρά μόνο για προϋπολογισμό απολογισμό. Η ολομέλεια της ΟΔΕΕ  προχωρεί ενώ συνέχεια στην ψηφοφορία για τα θέματα ημερήσια διάταξης:
Αναφέρθηκε η έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής της ΟΔΕΕ ή όπου διαβάστηκε ( σχετικό τακτικής 3)
+ Έγκριση ομόφωνα του Οικονομικού Απολογισμού
+ Έγκριση ομόφωνα του Οικονομικού Προϋπολογισμού.
 Ο Πρόεδρος της συνέλευσης Προχωρεί στη Λήξη της συνεδρίασης και προσκαλεί τα μέλη τους φίλους των αντιπροσώπων και όσους άλλους παρευρίσκονται να μεταφερθούν στην διπλανή αίθουσα του Ξενοδοχείου Τιτάνια για να τιμήσουμε τον συνάδελφο Πρόεδρο της Θράκης κ. Μιχαλόπουλο για την έκδοση του βιβλίου του.
Και τελειώνουν οι εργασίες της τακτικής ολομέλειας της ΟΔΕΕ και ο Πρόεδρος κήρυξε την λήξη των εργασιών της.

                       Ο Πρόεδρος                Ο Γραμματέας


Στις 01/02/2008, ανανεώθηκε την 08/12/2008


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ
ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ
 
ΔΕΙΓΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
 
ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΔΑ "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ"
 
ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΥΠΕΚΑΑ "ΜΕΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ"
 
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΥΠΕΚΑΑ "ΜΕΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ"
 
Φ.Ε.Κ. 138 τ. Α΄/ 26.7.2018
 
ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΡ. 5/2018 - ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
 
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 2018 -2019 Φ.Ε.Κ. 4179/τ. Β΄21.09.2018
 
ΠΟΛ 1043/18 (ΦΕΚ Β΄/21.3.18)
 
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΠΟΛΔ-ΚΕΔΕ Ν. 4512/18
 
 Αρχείο
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ
Αναζητήστε Δικαστικούς Επιμελητές με βάση το όνομα, το νομό και το πρωτοδικείο

Όνομα:


Νομός:


Πρωτοδικείο:


DOWNLOADS
ΟΔΗΓΟΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ (μέγεθος: 1393ΚΒ)
ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ Δ.Ε. ΑΝΑ ΕΦΕΤΕΙΟ (Φ.Ε.Κ. 5869 τ. Β΄/31.12.2018) (μέγεθος: 117 KB)
ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΔΑ ¨Η ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΔΙΚΗ" (ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΠΟΛΔ Ν.4335/2015) (μέγεθος: 354 KB)
ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΔΑ "ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ & E-SERVICE" (μέγεθος: 1884 KB)
ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΔΑ "ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ" (μέγεθος: 696 KB)
ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΔΑ "ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ" (μέγεθος: 245 KB)
ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΙ ΛΕΚΤΟΡΑ ΠΑΝ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Α. ΠΛΕΥΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Ν. 4335/2015 (μέγεθος: 217 KB)
ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ Δ.Ε. ΑΝΑ ΕΦΕΤΕΙΟ (ΦΕΚ 2899 τ.Β΄/30.12.15) (μέγεθος: 125 KB)
Φ.Ε.Κ. 1525 τ. Β΄21-7-2015 (μέγεθος: 114 KB)
Συγχώνευση Ειρηνοδικείων (μέγεθος: 276 KB)
Τροποποιήσεις του ν.4055 για τη δίκαιη δίκη και εύλογη διάρκεια αυτής (μέγεθος: 107KB)
ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΙ (μέγεθος: 4.60 MB)
ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ-ΔΗΜΟΙ (μέγεθος: 864KB)
ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ (μέγεθος: 1.150 KB)
Γνωμοδότηση του Επίκουρου Καθηγητή Πολιτικής Δικονομίας κ. Απόστολου Σοφιαλίδη για το Ν. 3714/2008 (μέγεθος: 119KB)
Διαβιβαστικό έγγραφο για τη Γνωμοδότηση του Ν. 3714/2008 (μέγεθος: 44ΚΒ)
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (μέγεθος: 38KB)
Επιτόκια υπερημερίας (μέγεθος: 53,5 KB)
Υπεύθυνη Δήλωση (μέγεθος: 24,0 KB)
ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑ ΥΠΟ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ (Ενημέρωση 05/11/2014) (μέγεθος: 347KB)
ΗΟΜΕ   |       |    design, development & hosting by NOMIKI BIBLIOTHIKI WEB SERVICES